Jahikoerte erinäitus ja aretusülevaatus 9.05.2015

Jahikoerte erinäitus toimub Türi staadionil laupäeval, 9.05.2015. Näitusel hindavad kohtunikud: pr. Leni Finne (FI), pr. Kirsi Nieminen (FI), pr. Damjana Žnidaršič-Švegelj (SLO) ja hr. Gediminas Dilinskis (LT). Erinäituse hinne sobib jahipassi vormistamiseks, erinäitusel osalevad koerad võistlevad Eesti Kennelliidu sertifikaatidele ning Tõu Parimate tiitlile.

Lisainfo näituse kohta.
Show Information in English.

Näitusele registreerimise leht / Entry form (.doc)
EKL online registreerumine – kasutamise eelduseks on see, et EKL andmebaasis on olemas Teie isikukood. Tähelepanu! Programm ei oska kahjuks arvestada eesti hagijatele kehtivat erihinda, palun kontrollige makstav summa ise üle.

Samal päeval toimub samas kohas ka aretusülevaatus, mis on mõeldud alates 1.08.2013 sündinud uru- ja linnukoertele, kelle saba on kupeeritud. Aretusülevaatuselt saadud hinne sobib jahipassi vormistamiseks. Ülevaatusel osalemiseks palume registreerimistasu 20€ kanda Eesti Jahikoerte Tõuühingu arvele EE392200221011382978, selgitusse märkida aretusülevaatus ning saata koera tõutunnistuse koopia ja maksekorralduse koopia meiliga aadressile jahikoerad@gmail.com. Viimane päev registreerumiseks on 24.04.2015.

Lühidalt kohtunikest:

Leni Finne – kennel Finnridge. On pidanud või kasvatanud koeri järgmistest jahikoera tõugudest: verekoer, saksa lühikarvaline linnukoer, inglise pointer, soome hagijas. Lisaks välimikukohtuniku staatusele on tal ka hagijakatse ning põdrakatse hindamisõigus.

Kirsi Nieminen – kennel Heilurihännän. On üles kasvanud koos soome hagijate ja soome püstkõrvadega, ise on jahitõugudest pidanud või kasvatanud soome hagijaid ning siledakarvalisi retriivereid.

Damjana Žnidaršič-Švegelj – kennel Carnium. Tema lemmiktõugudeks on taksid (eelkõige karmikarvalised kääbustaksid) ning saksa jahiterjerid. Peale välimikukohtunikuna tegutsemise on ta ka urukatsete kohtunik ning hinnanud uruvõistluseid ka Saksamaal nin Austrias. Lisaks on ta olnud saksa jahiterjerite aretustoimkonna liige.

Gediminas Dilinskis – omab ka metssea- ning karukatse hindamisõigust.